General Info SMART IPTV


 

2019-01-28

Actualizate versiuni de aplicații 3.97 / 98/99 pentru televizoarele Samsung Tizen (seria J / K / M / N)

  • A adăugat opțiunea din setările aplicației pentru a schimba frecvența dorită a playlistului dvs. de la URL la fiecare reportare a aplicației: Auto (de fiecare dată), Manual (numai din aplicație), după 3, 6, 12, 24 de ore . Acest lucru va face ca aplicația să pornească mai repede fără să reîncărcați lista de redare. Playlistul este reîncărcat de fiecare dată când apăsați "0" sau apăsați lung butonul "CH" din interiorul aplicației
  • Apăsați lung butonul "0" sau "CH" pentru a forța reîncărcarea URL-ului de redare (dezactivați memoria cache a aplicației)
  • Suport EPG extern
  • Diferite bug-uri fixate
modul webOS video
2019-01-07

Versiunea actualizată a aplicației 1.7 pentru dispozitivele TV Android și Fire TV

Au fost adăugate noi setări de aplicații:

  • Tip Zapping - Ecran negru sau Ecran înghețat. Ecranul de blocare va menține imaginea fluxului anterior înainte de a trece la cea nouă. Ecranul neagră va pune fundal negru înainte de a trece la noul flux. Nu pare să lucreze la televizoare.
  • Afișează rata de reîmprospătare (experimentală, numai dacă este acceptată de dispozitiv) - Ratele de cadre implicite / automate / dispozitivul. Auto va schimba rata de reîmprospătare a afișajului pentru a se potrivi cu rata de reîmprospătare a fluxului (24fps, 30fps, 60fps, etc.). Puteți seta și frecvența manuală a cadrelor.
  • Reîncărcați lista de redare la început - schimbați frecvența dorită de redarea playlistului de la adresa URL pentru fiecare reportare a aplicației: automat (de fiecare dată), manual (numai din aplicație), după 3, 6, 12, 24 de ore . Acest lucru va face ca aplicația să pornească mai repede fără să reîncărcați lista de redare. Lista de redare este reîncărcată de fiecare dată când reporniți / reîncărcați din setările aplicației.
  • Autostart On Boot - Rulați aplicația automat după repornirea dispozitivului / TV, deci nu este nevoie să o lansați manual.
  • Actualizare aplicație (când este disponibilă actualizarea) - Actualizați automat versiunea aplicației din interiorul aplicației.

Puteți micșora dimensiunea Tampon în setările aplicației pentru a crește viteza de conectare a canalului.

Dacă întâmpinați probleme după actualizarea aplicației, încercați să eliminați / reinstalați aplicația din magazinul de aplicații.

Notă: aplicația nu mai este disponibilă în magazinele Google Play / Amazon apps. Puteți instala aplicația pe Android TV, Fire TV și alte dispozitive, descărcând cea mai recentă versiune APK din pagina de instrucțiuni Android . Asigurați-vă că dispozitivul dvs. are versiunea Android 5.0+ instalată. Telefoanele / tabletele nu sunt încă acceptate .

2018-12-12

Versiunea actualizată a aplicației 2.1.46 pentru televizoarele LG

  • A adăugat opțiunea din setările aplicației pentru a schimba frecvența dorită a playlistului dvs. de la URL la fiecare reportare a aplicației: Auto (de fiecare dată), Manual (numai din aplicație), după 3, 6, 12, 24 de ore . Acest lucru va face ca aplicația să pornească mai repede fără să reîncărcați lista de redare. Lista de redare este reîncărcată de fiecare dată când apăsați "0"sau faceți clic pe butonul "Reîncărcați" în interiorul aplicației
  • Apăsați lung tasta "0" sau faceți clic pe butonul "Reîncărcați" pentru a reîncărca URL-ul playlistului (dezactivați memoria cache a aplicației)
  • Suport EPG extern
  • Diferite bug-uri fixate

Notă! Dacă întâmpinați "Eroare de flux"! după actualizarea aplicației, încercați să reinstalați complet aplicația (eliminați / instalați din nou).

2018-08-01

Crash după 3.0.79 / 83

Actualizați aplicația la versiunea 3.0.94 pe televizoarele Samsung din seria J * .

2017-10-27

Pagina Facebook nepublicată

Pagina oficială Smart IPTV Facebook a fost nepublicată, datorită disponibilității mai multor clone de pagini. 
Vă rugăm să luați în considerare toate celelalte pagini Smart IPTV fals din acest moment.

Verificați secțiunea Asistență pentru întrebări frecvente. Acesta va fi actualizat cu mai multe întrebări frecvente în curând.

Pagina oficială a aplicației Facebook va fi publicată din nou, când vor fi disponibile actualizări importante.

2017-09-28
Smart IPTV Samsung App Update

Probleme după actualizarea la versiunea aplicației 2.064 / 65/66 pe televizoarele Samsung non-Tizen

Vă rugăm să treceți la versiunea anterioară a aplicației ( 2.062 / 2.063 ), publicată de Samsung, prin actualizarea aplicației dvs. din Magazinul Apps ca o actualizare obișnuită.



2016-12-19

Ultima actualizare firmware pentru televizoarele LG LM

Dacă ați actualizat deja actualizarea firmware-ului versiunea 04.62.12 , vă rugăm să vă actualizați la versiunea firmware 04.62.13 cât mai curând posibil. Acesta va recupera funcționalitatea aplicației, care a fost întreruptă în timpul actualizării anterioare a firmware-ului.

2016-12-12
Sortarea canalelor

Versiunea aplicației actualizată 2.054 pentru televizoarele Samsung E / ES

A fost adăugată funcția de sortare a canalelor (AZ, ZA).

2016-10-31

Probleme audio pe telefoanele Samsung J5200

Dacă aveți probleme audio care lipsesc din acest model TV, vă rugăm să actualizați firmware-ul televizorului la versiunea 1116 .

2016-10-03

Pagina mea de listă a fost actualizată

Pagina mea de listă a fost actualizată astăzi, așadar vă rugăm să ștergeți memoria cache a browserului (sau să închideți fereastra browserului) și să actualizați pagina.

2016-08-25

Actualizare firmware pe televizoare Samsung Tizen (J / JU / JS series)

Dacă aveți probleme cu coborârea aplicației pe fluxuri instabile după ce fluxul trece în starea "Buffering ..." sau aruncând "Reîncercarea 1 .. Reîncercarea 2 .. Reîncercarea 3 .."după deschiderea canalului, încercați să actualizați firmware-ul televizorului la cea mai recentă versiune disponibilă 1470 sau mai nouă) ( Meniu -> Suport -> Actualizare software -> Actualizare acum ) sau utilizați ghidul de actualizare oficială .

Dacă actualizarea nu este disponibilă online, puteți încerca, de asemenea, să actualizați firmware-ul (prin USB) descărcându-l pentru un anumit model TV de la site-ul dvs. local de asistență Samsung sau contactând asistența Samsung. În meniul TV ar trebui să existe o opțiune pentru a instala firmware din USB.

2015-05-27

Setarea modului de redare a playerului video

Modul redare video

Este acum posibil să comutați modul de redare a fișierelor video: Un videoclip, Toate videoclipurile și Toate buletinele video prin apăsarea butonului Verdesau a pictogramei corespunzătoare din infobar player-ul video. Redați videoclipurile următoare / anterioare apăsând butoanele P + / P- . Videoclipurile sunt redate în buclă în interiorul grupurilor corespunzătoare

2015-05-12

Network video / audio player

Controale: ← / → (- / + 30 sec.), ↑ / ↓ (- / + 1 min.), «/» (- / + 2 min.), Redare, Pauză, Oprire, Aspect, Înapoi, Ieșire. 

RED : schimbarea melodiei audio, VERDE : schimbarea modului de redare, YELLOW : ceas, AD./SUBT (Samsung) / BLUE (MAG): schimbarea limbajului subtitrare.

Video player
2014-12-16

M3U playlist Prioritatea țării EPG

Pe pagina Mylist , este acum posibil să selectați prioritatea țării EPG pentru playlistul dvs. M3U, astfel că EPG pentru numele de canale obișnuite (Discovery, Nickelodeon etc.) este selectat în funcție de prioritatea țării alese. Acest lucru este făcut pentru a detecta mai adecvat limba EPG pentru canalele dvs. de redare M3U.

Puteți verifica mereu modul în care lista de redare M3U va apărea în interiorul aplicației de pe pagina convertorului . Faceți modificări personalizate în fișierul TXT dacă este necesar.

Vă rugăm să trimiteți prin e-mail orice nereguli constatate în timpul conversiei (dar vă rugăm să le analizați mai întâi în convertor ), mulțumesc!

Playlistul local
2014-07-25

Cronometrul programului

Acum este posibil să setați cronometrul pentru orice program specific. Când va veni momentul specific, aplicația va trece la canalul corespunzător.

Puteți seta cronometrul sunând la programul canalului (EPG) și apăsând pe butonul roșu (Set Timer), pe butonul OK sau făcând clic pe numele programului folosind Magic Mouse. Timerul poate fi setat numai pentru evenimente viitoare.

Setați cronometrul

Dacă există un set de cronometru pentru un anumit canal, acesta va fi indicat prin lista de canale roșii.

Setați cronometrul
2014-07-04

Adăugarea automată a canalelor DVB la lista IPTV

Acum puteți adăuga canale DVB-T / C / S (numai digital) pe televizor. După ce ați setat opțiunea la Activat (la setarea acestei opțiuni, treceți mai întâi la modul DVB de pe televizor), vor fi adăugate noi canale DVB de grup , care constau în toate canalele dvs. DVB, pe care le puteți adăuga apoi în lista dvs. Favorite. Când este setat la Dezactivat , aceste canale vor fi eliminate. De asemenea, este posibil să reanalizați lista actualizată de canale DVB în acest fel.

Acum este posibil să verificați EPG-ul curent pentru canalele DVB cărora nu le-a fost atribuit un cod EPG extern prin apăsarea butonului Verde sau a butonului Magic Mouse corespunzător.

Canale DVB
2014-06-27

Modul flux video pe telefoanele LG webOS

Pe televizoarele LG cu webOS (** LB6 ** și modele mai mari) modul video a fost schimbat. Aplicația este mai receptivă, dar trebuie testată împotriva diferitelor tipuri de fluxuri. Deci, dacă observați că ceva nu funcționează după acest moment (în special fluxurile UDP, MMS), trebuie doar să modificați modul Video webOS în setările aplicației, va utiliza modul video anterior.

Deoarece nu este acceptat în mod natural în webOS, atunci când utilizați o piesă audio alternativă , aplicația va selecta modul video vechi pentru a schimba piesa audio.

De asemenea, în webOS, atunci când utilizați cale alternativă pentru fișiere video , subtitrarea limbii selectate va fi activată dacă fișierul video conține mai multe piese de subtitrare.

modul webOS video
2014-06-20

Schimbarea culorii textului EPG

Acum puteți schimba culoarea textului EPG în setările aplicației. Țineți apăsat butoanele săgeată pentru rotirea mai rapidă a culorilor disponibile, de asemenea, puteți apăsa și menține apăsate tastele P + / P- de pe telecomanda dvs. generală. Faceți clic pe săgeți pentru o selecție mai fină a culorilor.

Reglarea culorilor textului EPG
2014-04-18

Securitate în lista de redare

Acum puteți selecta dacă doriți să păstrați sau nu pe playlist (sau link extern) pe server. Este relevant dacă aveți o listă de redare privată cu coduri de acces personale.

Dacă nu doriți ca playlistul dvs. să fie păstrat pe serverul App, debifați doar caseta Keep online . Apoi, când executați aplicația, playlistul dvs. va fi salvat în memoria internă a televizorului și în același timp șters de pe serverul de aplicații. Ulterior, lista dvs. de redare va fi preluată numai din memoria TV și dacă încărcați o listă de redare actualizată, aceasta va fi actualizată în memoria TV și eliminată din nou de pe server.

Dacă întâmpinați probleme cu această funcție nouă, verificați din nou caseta Keep online și va fi încărcată pe server ca mai devreme. Sau încercați doar un alt browser dacă acesta încă nu funcționează.

Securitate în lista de redare
2014-03-31

Adăugarea de Favorite în App

Acum puteți adăuga canalele din lista dvs. în grupul "Favorite".

Utilizați butonul roșu de pe telecomanda generală pentru a marca canalele preferate

Adăugați canale preferate

Folosind mouse-ul Magic, faceți clic pe steaua "preferată" din partea stângă a numelui canalului

Adăugați canale preferate

Canalele marcate vor apărea în noul grup "Favorite"

Afișați canalele preferate

În interiorul grupului "Favorite", folosiți butonul roșu pentru a elimina canalele inutile.

Afișați canalele preferate
2014-03-25
Selecția istoricului canalelor

Istoricul canalelor selectate anterior

Canalele selectate anterior sunt acum afișate apăsând butonul "0" (de asemenea, PRE-CH pe Samsung) sau butonul "canal anterior" folosind mouse-ul Magic. Utilizați telecomanda sau Magic Mouse pentru a naviga în listă. De asemenea, puteți apăsa în mod repetat "0" pentru a selecta canalul adecvat, apoi va fi selectat automat după o mică întârziere, nu este nevoie să apăsați butonul "OK". Vă rugăm să raportați orice bug-uri, mulțumesc!



2014-03-06

Schimbarea timpului în aplicație

Metoda de ajustare a timpului este modificată în setările aplicației. Utilizați-l, dacă televizorul dvs. arată timpul incorect. Raportați orice erori. Mulțumiri!

Reglarea timpului
2013-12-13

Info despre program din lista canalelor

Acum puteți verifica detaliile programului din lista canalelor în modul de redare selectând canalul și apăsând butonul roșu (duplicat pe butonul Info). Pentru "non-magic" remote doar pentru moment.

Info despre program din lista canalelor
2013-12-03

Alocarea butonului albastru (Samsung)

În setările aplicației puteți acum aloca butonul albastru cu funcția Aspect Ratio imagine. Utile în cazul în care aveți telecomanda inteligentă fără butoane P.SIZE sau TOOLS.

Selectarea directă a grupurilor de canale
2013-10-02

Comutarea grupurilor

A fost adăugată opțiunea de comutare a grupurilor de canale utilizând butoanele Stânga / Dreapta, în timp ce derularea în cadrul Grupului se realizează utilizând butoanele Pagina + / Page.

În mod prestabilit, grupurile pot fi comutate utilizând butoanele Page + / Page, în timp ce derularea în interiorul Grupurilor se realizează prin butoanele Stânga / Dreapta.

Comutarea grupurilor
  • 0 Utenti hanno trovato utile questa risposta
Hai trovato utile questa risposta?

Related Articles

Setari LG TV

Smart IPTV pe LG Smart TV Puteți descărca aplicația în magazinul oficial LG Apps ( categoria de...

Setari Smart IPTV Android

Smart IPTV pe dispozitivele Android TV și Amazon Fire TV   APK v1.7 Descărcați Instalarea...

Setari Samsung TV

Smart IPTV pe Samsung Smart TV Puteți descărca aplicația în magazinul oficial Samsung Apps (...

Powered by WHMCompleteSolution